Welkom bij het excellent training programma 2024 georganiseerd door INCONTROLL.com

Vanuit Incontroll bv verzorgen we vanaf het Lumen hotel en events te Zwolle de excellent training, "De Arbo coördinator in de praktijk." voor onze relaties door geheel Nederland. De startdatum van de eerste opleiding Arbo Coördinator is 9 januari 2024.

We begeleiden onze cursisten niet alleen tijdens de opleiding, maar zijn tevens een professionele vraagbaak voor de cursist na de opleiding. Via een persoonlijk verkregen mailadres kunnen cursisten onze docenten altijd benaderen.

Mede door naast de lesdagen een of meerdere huiswerkopdrachten te verzorgen gaan we net een stap verder dan het gemiddelde opleidingsinstituut. Kwaliteit staat bij ons hoog aangeschreven en mede daarom worden alle opleidingen vooraf, tijdens en na de opleiding zorgvuldig besproken en geëvalueerd door ons docenten team (HVK/AH/AO) onder directe begeleiding van onze programma manager. Tevens zorgen we dat de groep niet groot is (maximaal 10 deelnemers per opleiding) zodat er voldoende ruimte is voor begeleiding van de cursist. Wij noemen ons gehele programma dan ook “Excellent trainingen”.

In deze vooraankondiging bieden we U de excellent training, “De Arbo coördinator in de praktijk” aan. De opleiding bestaat 5 lesdagen en extra terugkomdag, met tevens enige studieopdrachten die tijdens de duur van de opleiding plaats vinden. Door het uitvoeren van deze opdrachten wordt er gewerkt aan zowel de door Hobéon SKO als de NVVK benoemde kerntaken en competenties voor de opleiding voor Veiligheidsdeskundigen. Samengevat zijn dit:

  • Mondeling en schriftelijk communiceren en adviseren
  • Analytische vaardigheden
  • Toezicht en toetsing
  • Overtuigen
  • Samenwerken

De opleiding is bedoeld voor hen die naast hun functie of als hoofdfunctie de Arbo, de Kwaliteit of het Milieu beleid binnen uw organisatie verzorgen, of bijvoorbeeld eventuele certificeringen hierin begeleiden. Of medewerkers die extra kennis willen opdoen van bijvoorbeeld de Wettelijke aspecten en wijziging aangaande deze functie. Door u medewerkers deel te laten nemen aan deze opleiding of een gedeelte ervan bent u verzekerd dat u als onderneming voldoet aan de Wettelijke gestelde eisen om uw ARBO administratie op orde te hebben. Uw medewerker is tevens zodanig geschoold dat deze voldoende kennis heeft om vragen uit uw organisatie professioneel te beantwoorden.

De cursuslocatie Lumen Hotel & Events in Zwolle.

Met een multifunctioneel Event Center, een viersterren hotel en een toprestaurant onder één dak biedt Lumen Hotel & Events. We willen onze gasten ons speciale gevoel van gastvrijheid laten ervaren. Onze droom is om de standaard voor gastvrijheid omhoog te brengen, zodat de cursisten een onvergetelijke ervaringen hebben.

Vraag de uitgebreide brochure aan via mail@incontroll.com

1693826064921